1. top-10
  2. Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm.

Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm.

Kleur

Geslacht

Inbrenglengte

Materiaal

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Watervast

Omschrijving van Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm.

De dildo heeft een spuitfunctie waarmee je het speelplezier naar een volgende level kunt tillen. Voel de kracht van deze dildo terwijl je wordt overspoeld met een warme, sensuele vloeistof. Deze dildo is gemaakt van hoogwaardig siliconen dat veilig is voor gebruik in de slaapkamer. Ook is de dildo voorzien van een handig, verwijderbaar bedieningspaneel waarmee je het vibratieniveau en de spuitfunctie kunt regelen. Met deze Sex Dragon® Neptune is het mogelijk om de avonturen in de slaapkamer te verruimen en maximaal te genieten van de verrassende sensaties.

Veelgestelde vragen over Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm.

Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm. is gemaakt van en is van kleur.

Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm. is . Het is geschikt voor .

Sex Dragon® Neptune the monster squirter Vibrerende realistische dildo met spuitfunctie 21cm. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes