1. top-10
  2. TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

Kleur

Geel

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:9.80 cm

Lengte: 3.50 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

De TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen biedt een veelzijdigheid aan sensuele ervaringen. Deze vibrator heeft een krachtig 8.0 motor, waardoor het biedt een verscheidenheid aan vibrerende patronen en intensiteiten. De zuigfunctie biedt een intense stimulatie, die je niet alleen clitoris maar ook je g-spot zal aanspreken. De TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator is ook uitgerust met een afstandsbediening. Hiermee kun je de vibrator vanaf een afstand bedienen. Dit maakt het een geweldig speeltje voor partner spel. Ook is deze vibrator eenvoudig te bedienen met een draaiknop en heeft het een kabellengte van 1,5 meter waardoor het perfect geschikt is voor gebruik in elke situatie. Met deze draagbare vibrator kun je je seksuele avontuur naar een hoger niveau tillen!

Veelgestelde vragen over TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:9.80 cm
  • Lengte: 3.50 cm

TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Geel van kleur.

TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. is 10 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes