1. top-10
  2. LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur.

LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur.

Kleur

lichte/donkere huidskleur

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 27 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Omschrijving van LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur.

De LoveToy XXL Extreme Dildo is precies wat je zoekt als je op zoek bent naar een dildo die je een realistische ervaring biedt. De dildo heeft een uniek touwmotief en is 26,5 cm lang. De dildo heeft een lichte huidskleur die je nog meer het gevoel geeft dat je met een echte penis speelt. Daarnaast is deze dildo extreem stevig en flexibel. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij meegaat met je bewegingen en je een extreem gevoel van realisme geeft. De dildo heeft ook een stevige basis die je meer controle geeft over je plezier. Met deze dildo kun je de meest intieme momenten met jezelf of je partner beleven. Met de LoveToy XXL Extreme Dildo kun je je fantasie de vrije loop laten. Deze dildo is zo ontworpen dat hij perfect past in elk speelspel, waardoor je het meeste plezier uit je avonturen kunt halen. Je kunt de dildo ook gebruiken in combinatie met glijmiddel voor een gladdere ervaring. Of je nu speelt met jezelf of met je partner, met deze dildo beleeft u de meest levensechte ervaring.

Veelgestelde vragen over LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur.

LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 27 cm

LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur. is gemaakt van Siliconen en is lichte/donkere huidskleur van kleur.

LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur. is . Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

LoveToy XXL Extreme Dildo met Touw Motief Lengte 26.5 cm Lichte Huidskleur. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes