1. top-10
  2. Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket.

Kleur

Wit | Rood

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

11 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:10 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket.

Het Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket is een uniek pakket dat speciaal is samengesteld voor diegenen die op zoek zijn naar ultieme plezier. Met deze speciale combinatie van een Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator, een Premium Glijmiddel en een Premium Toycleaner Spray van het topmerk Erovibes kun je jouw seksuele ervaringen naar een compleet nieuw niveau tillen. De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator is gemaakt van hoogwaardig en flexibel materiaal, waardoor hij comfortabel aanvoelt, ook tijdens langere sessies. De vibrator heeft twee verschillende motoren die je de mogelijkheid bieden om verschillende vibrerende patronen te ervaren. Met de verschillende standen kun je de intensiteit van de trillingen aanpassen zodat je een intenser orgasme verkrijgt. Daarnaast heeft de vibrator een speciale G-spot functie die je helpt om je meest intieme plekjes te bereiken. Het Premium Glijmiddel biedt je de meest optimale glij-ervaring, terwijl de Premium Toycleaner Spray je speeltjes na gebruik grondig reinigt. Het pakket is exclusief te verkrijgen bij Bol.nl, dus waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10 cm
  • Lengte: 22 cm

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket. is gemaakt van Siliconen en is Wit | Rood van kleur.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket. is 11 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator Voordeelpakket. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes