1. top-10
  2. Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met.

Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met.

Kleur

Beige

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

14 cm

Materiaal

Elastomeer, Synthetisch rubber

Afmetingen

Breedte:3.30 cm

Lengte: 19 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met.

Deze dildo heeft een realistisch design met een extra stevige zuignap waarmee je hem aan alle gladde oppervlakken kunt bevestigen. De krachtige zuignap maakt het mogelijk om de dildo op te hangen of tegen een muur, stoel of tafel te plaatsen. Deze dildo heeft een totaallengte van 17 centimeter en een diameter van 4 centimeter. Bovendien heeft de dildo een balzak, waardoor hij nog realistischer aanvoelt. Deze dildo is ook geschikt voor anaal gebruik. Hij is gemaakt van zacht siliconen en is glad afgewerkt, zodat je hem gemakkelijk kunt reinigen. De dildo heeft een stevig kern, waardoor je lekker kunt genieten van een intens gevoel. Bovendien heeft hij een stevige basis, waardoor hij goed in je hand ligt en je je vrijer kunt bewegen. Deze dildo zal je zeker verrassen met zijn levensechte gevoel!

Veelgestelde vragen over Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met.

Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.30 cm
  • Lengte: 19 cm

Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met. is gemaakt van Elastomeer, Synthetisch rubber en is Beige van kleur.

Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met. is 14 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Dildo KOASH Premium realistische dildo met balzak en extra stevige zuignap ook voor anaal gebruik 17 cm dildo met. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes