1. top-10
  2. Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm.

Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm.

Kleur

Zwart | Goud

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

17 cm

Materiaal

Siliconen, ABS

Afmetingen

Breedte:31 mm

Lengte: 21 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm.

De Luxe Dildo Vibrator van Intenz is niet alleen vervaardigd uit het beste siliconen materiaal, maar is ook voorzien van een innovatief vibreren- en trillen systeem. Met de XXL Dildo Vibrator kunt u verrassende sensaties en een ongekende stimulatie ervaren. Het vibreren- en trillen systeem is eenvoudig te bedienen en bovendien zeer stil. De Luxe Dildo Vibrator heeft een realistische vorm. De dildo heeft een doorsnede van Ø 31 mm en een lengte van 21 cm. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de stimulerende effecten die de Luxe Dildo Vibrator u biedt. De dildo heeft ook een zacht oppervlak en voelt heel 'echt' aan. De Luxe Dildo Vibrator is een seksspeeltje dat niet mag ontbreken in uw slaapkamer! Deze Luxe Dildo Vibrator van Intenz is een krachtig seksspeeltje dat is ontworpen om u de ultieme seksuele ervaring te bieden. De dildo is ook zeer geschikt voor solo-gebruik, maar ook voor spannende seksuele avonturen met uw partner. De Luxe Dildo Vibrator van Intenz is een seksspeeltje dat u een ongekend gevoel zal geven. Geniet van on.

Veelgestelde vragen over Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm.

Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:31 mm
  • Lengte: 21 cm

Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm. is gemaakt van Siliconen, ABS en is Zwart | Goud van kleur.

Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm. is 17 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

Intenz® Luxe Dildo Vibrator Dildo XXL Dildo Vibrator voor vrouwen Ø 31 mm 21 cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes