1. top-10
  2. La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze.

La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

12 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3 cm

Lengte: 0 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze.

De La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze is een prachtig decoratief element, dat een kunstwerk op zichzelf is. Het ontwerp is geïnspireerd door de wereldberoemde Eifeltoren, en is gemaakt van medische siliconen met een luxe afwerking. De vibrator is voorzien van een uitneembaar trildeel, waardoor je het speelgoed op verschillende manieren kunt gebruiken. Het trildeel heeft 6 verschillende snelheden en patronen, waardoor je een persoonlijke ervaring creëert die jouw verbeeldingskracht de vrije loop laat. De La Tour est Folle Vibrator is waterbestendig en gemakkelijk te schoon te maken. Het is ook licht van gewicht, waardoor je dit speelgoed gemakkelijk kunt vervoeren. De vibrator heeft een lange batterijduur, waardoor je je zorgen over problemen met de batterij kunt vergeten. Wat betreft de veiligheid, is deze vibrator gemaakt met veiligheidsafdichtingen om te voorkomen dat er vloeistoffen binnendringen. De vibrator is ook voorzien van een unieke klik-mechanisme, waardoor je het speelgoed uit en aan kunt zetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het zich.

Veelgestelde vragen over La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze.

La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3 cm
  • Lengte: 0 cm

La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze. is 12 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

La Tour est Folle Vibrator in de vorm van Eifeltoren Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes