1. top-10
  2. Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes.

Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes.

Kleur

Nude/Nude

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

11.5 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:4.50 cm

Lengte: 10.60 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes.

De Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes is een state-of-the-art seksspeeltje. De vibrator is gemaakt om jou de ultieme sensatie te bezorgen. De vibrator heeft een unieke luchtdruk stimulatie technologie die je zal laten genieten van een nieuwe dimensie van seksueel genot. De vibrator heeft niet alleen een afstandsbediening, maar heeft ook een app-mogelijkheid waarmee je je ervaring kunt aanpassen aan jouw specifieke seksuele behoeften. Met de 10 verschillende intensiteit standen en 20 verschillende vibratie standen voel je echt de kracht van de vibrator. Je kunt ook verschillende patronen en vibraties combineren voor een optimaal effect. De Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes is een revolutionaire seksspeeltje dat je zal laten genieten van een intens niveau van sensatie. Het is gemaakt van medisch klasse siliconen, waardoor je zeker bent dat je niet alleen een veilige ervaring hebt, maar ook een die onvergetelijk is. Experimenteer met de vers.

Veelgestelde vragen over Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes.

Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.50 cm
  • Lengte: 10.60 cm

Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Nude/Nude van kleur.

Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes. is 11.5 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Dané + Romé Vibrators Luchtdruk Stimulatie Vibrator met Afstandsbediening Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Seksspeeltjes. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes