1. top-10
  2. CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

Kleur

Paars

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:42 mm

Lengte: 120 mm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

De CheekyTreats luchtdruk vibrator is een krachtige, compacte vibrator die ontworpen is om clitoris en G-spot te stimuleren. De vibrator is gemaakt van een ultrazacht siliconen materiaal dat veilig is voor de huid. De vibrator heeft 7 verschillende standen en een luchtdrukfunctie, waardoor het een geweldige manier is om je partner of jezelf te verwennen. De mini vibrator is waterdicht dus je kunt hem gebruiken in bad of onder de douche. De vibrator is ook makkelijk op te laden, zodat je nooit meer met batterijen hoeft te slepen. De CheekyTreats luchtdruk vibrator is een perfecte manier om jouw of je partner te verwennen en te verleiden tot een ultiem orgasme. De vibrator heeft een elegant design en is makkelijk mee te nemen. De luchtdrukfunctie zorgt voor een extra sensuele ervaring en de 7 verschillende standen bieden je voldoende keuze om je seksuele avontuur op te voeren. Laat deze kleine vibrator je fantasie de vrije loop laten en geniet van de intense orgasmes die hij je kan bezorgen!

Veelgestelde vragen over CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen.

CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:42 mm
  • Lengte: 120 mm

CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt van Siliconen en is Paars van kleur.

CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

CheekyTreats Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator- Mini Vibrators voor Vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes