1. top-10
  2. TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

Kleur

Type 2 Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

8 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:3.80 cm

Lengte: 13.70 cm

Plezier voor

Man + Man | Man | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

De TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen is een geweldige manier om de seksuele activiteiten op te vrolijken. De vibrator is ontworpen met een krachtig en intense vibratie en een cock-ring die is bevestigd aan de penis. Hierdoor is de vibrator niet alleen geschikt voor de vrouw, maar ook voor de man. Door de prostaat te stimuleren kan de man heftiger en sneller klaarkomen. De Prostaat Vibrator Cockring is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal, wat comfortabel aanvoelt tijdens het gebruik. Bovendien is het ook waterproof, waardoor u het in bad of onder de douche kunt gebruiken. En om de ervaring nog meer te verbeteren, is er nu ook 5 ml glijmiddel bij de vibrator inbegrepen. Dit glijmiddel is speciaal gemaakt om de ervaring nog comfortabeler te maken. Met deze seksspeeltje kunnen mannen en vrouwen experimenteren met verschillende manieren van seksueel genot.

Veelgestelde vragen over TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.80 cm
  • Lengte: 13.70 cm

TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Type 2 Zwart van kleur.

TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. is 8 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man | Man + Vrouw.

TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes