1. top-10
  2. Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man.

Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man.

Kleur

Beige

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

Materiaal

Elastomeer

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 30.50 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man.

Met de Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man ga je een wilde ervaring tegemoet. Deze super stud heeft een stevig lichaam dat klaar is om jouw fantasieën waar te maken. Met zijn uitstekende kenmerken, zoals de sexy buikspieren, de platte taille en zijn enorme lul zal hij jouw wereld op zijn kop zetten. Hij is gemaakt van een zachte, maar stevige PVC-materiaal dat jouw rit comfortabel en realistisch maakt. De Fuck Me Silly Man is de perfecte partner; hij is klaar om te gaan wanneer jij klaar bent. Dus als je op zoek bent naar een wilde avond vol plezier, dan is deze super stud precies wat je nodig hebt. Laat je gaan en beleef de meest wilde avonturen met de Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man.

Veelgestelde vragen over Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man.

Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 30.50 cm

Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man. is gemaakt van Elastomeer en is Beige van kleur.

Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man. is . Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Pipedream Extreme Dildo Toyz PDX Fuck Me Silly Man. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes