1. top-10
  2. Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

20 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4.4 cm

Lengte: 23.2 cm

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

De Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G Spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo is de perfecte manier om intens plezier te ervaren. Met deze magische vibrator krijg je een dubbel genot, voor zowel clitorale als G-spot stimulatie. Deze vibrator is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en silicone, die zacht en comfortabel aanvoelt. Het is waterdicht en heeft een draadloos ontwerp, waardoor je de vibrator overal mee naartoe kunt nemen. De vibrator heeft 10 verschillende vibratiemodi, zodat je altijd de perfecte ervaring kunt vinden. De vibrator is ook volledig oplaadbaar, zodat je geen batterijen hoeft aan te schaffen en geen last hebt van kabels. Deze vibrator heeft een afstandsbediening, waarmee je gemakkelijk de vibratieniveaus kunt aanpassen. De afstandsbediening heeft ook een LED-display, waarop je in één oogopslag kunt zien welke vibratieniveaus je hebt ingesteld. Met deze vibrator kun je genieten van de ultieme sensatie van verwennerij. Geniet samen met je partner of alleen van deze magische vibrator!

Veelgestelde vragen over Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo.

Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.4 cm
  • Lengte: 23.2 cm

Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. is 20 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

Lena 2-in-1 Vibrator Clitoris G spot Vibrators voor Vrouwen en koppels Magic Wand Dildo. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes