1. top-10
  2. Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk.

Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk.

Kleur

Dildo 24.5CM Wit

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

13.3 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:5.5 cm

Lengte: 26 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk.

De Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng is een echte must voor iedereen die op zoek is naar een ultieme sekservaring. De dildo is maar liefst 24,5 cm lang, zodat je kunt genieten van diepe penetratie. Daarnaast is de dildo ook dik, zodat je een vol gevoel krijgt tijdens het spelen. De dildo is gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal en is daarom comfortabel en gemakkelijk schoon te maken. Met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk kun je de dildo gemakkelijk bevestigen. Deze accessoire is speciaal ontworpen om de Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng te gebruiken met de neukmachine. De accessoire heeft een speciale schroefaansluiting, waardoor je de dildo eenvoudig kunt bevestigen en je nog meer controle krijgt over je seksspeeltje. Daarnaast heeft de accessoire een speciale coating, zodat je het speeltje extra glad kunt maken voor een intensere ervaring.

Veelgestelde vragen over Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk.

Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5.5 cm
  • Lengte: 26 cm

Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk. is gemaakt van Siliconen en is Dildo 24.5CM Wit van kleur.

Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk. is 13.3 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Eroticon Dildo Dik en Groot 24.5 CM inbreng Te gebruiken met de Eroticon Neukmachine Accessoire 3XLR opzetstuk. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes