1. top-10
  2. Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren.

Kleur

Violet

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

20 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren.

Strap-On-Me® biedt een unieke ervaring voor partners die op zoek zijn naar nieuwe sensuele avonturen. Deze vibrerende strapless strapon voorbinddildo is ontworpen om een ​​perfecte pasvorm te bieden en een optimale stimulatie te bieden. De zachte siliconen materialen bieden een luxueuze aanraking en voelen comfortabel aan, zelfs tijdens lange sessies. Met 3 ultra-krachtige en onafhankelijk regelbare motoren biedt deze vibrerende strapon u een verscheidenheid aan intensiteiten om uw seksuele fantasieën te vervullen. Bovendien is deze vibrerende strapon extreem draagbaar en gemakkelijk te gebruiken. De buigbare nek is uitgerust met een positiegeheugen dat perfect aansluit bij elke anatomie. De vibrerende strapon kan ook worden gebruikt voor dubbele clitoris- en G-spot-stimulatie, voor maximale sensatie. Deze strapon is verkrijgbaar in verschillende maten om aan al uw wensen te voldoen. Strap-On-Me® biedt een unieke ervaring voor partners die op zoek zijn naar nieuwe sensuele avonturen.

Veelgestelde vragen over Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 20 cm

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren. is gemaakt van Siliconen en is Violet van kleur.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren. is 20 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon Voorbinddildo Met 3 motoren. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes