1. top-10
  2. Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Kleur

Blauw

Geslacht

Inbrenglengte

Materiaal

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Watervast

Omschrijving van Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

De Mini G-Spot Vibrator is een krachtige vibrator die perfect is voor een directe stimulatie van de clitoris en G-spot. Met één knop kunt u snel en gemakkelijk de intensiteit van de vibraties aanpassen. Met deze vibrator kunt u genieten van een diepe en intense stimulatie. De vibrator is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en is daardoor perfect voor een lange sessie. De vibrator is ook gemakkelijk te gebruiken op elke plek, waar u ook bent. Deze vibrator is ook draadloos en heeft een lange batterijduur, zodat u er altijd op kunt vertrouwen. Productnaam: Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. Productbeschrijving: Geniet nu van het ultieme genot met deze G-Spot Vibrator. Deze vibrator vibreert op een aangename, krachtige frequentie waardoor u een intens genot kunt ervaren. Daarnaast is deze vibrator ook relatief stil (maakt weinig geluid). Deze vibrator is ook waterdicht en makkelijk schoon te maken met lauw water en zeep. De Mini G-Spot Vibrator is een krachtige vibrator die perfect is voor een directe stimulatie van de clitoris en G-spot. Door middel van één knop k.

Veelgestelde vragen over Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is gemaakt van en is Blauw van kleur.

Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is . Het is geschikt voor .

Mini G-Spot Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes