1. top-10
  2. PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator.

PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator.

Kleur

Paars

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 23 cm

Plezier voor

Man | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator.

Met deze PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator kun je een nieuwe dimensie aan je seksuele beleving toevoegen. De vibrator is ontworpen met een innovatief luchtdruksysteem dat de G-spot krachtig en gecontroleerd kan stimuleren. Het unieke design en het gebruik van hoogwaardige materialen maken deze vibrator comfortabel en duurzaam. De vibrator heeft twee aparte motoren die elk de mogelijkheid hebben om te variëren van subtiele trillingen tot krachtige golven. De vibrator heeft ook verschillende standen om uit te kiezen. Met behulp van de afstandsbediening kunt u de vibrator vanaf een afstand besturen. De vibrator is ook waterdicht, dus je kunt er ook mee in bad of onder de douche gaan. Dankzij het lichte, ergonomische design is de PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator gemakkelijk te gebruiken en past hij perfect in je hand. De vibrator is ook gemakkelijk te reinigen met warm water en milde zeep. Met deze vibrator kun je reizen door een wereld van ongekende sensaties en plezier.

Veelgestelde vragen over PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator.

PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 23 cm

PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator. is gemaakt van Siliconen en is Paars van kleur.

PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator. is 10 cm. Het is geschikt voor Man | Vrouw.

PP-Pure Pleasure Deluxe G-Spot Rabbit Luchtdruk Vibrator. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes