1. top-10
  2. All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting.

All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

16 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:0.65 cm

Lengte: 18 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting.

De All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting is echt een aanrader voor de ervaren fistfuckers. Deze buttplug heeft een extra groot formaat en is speciaal gemaakt om extra diep te penetreren, voor een sensationele ervaring. Deze buttplug is gemaakt van een zacht en flexibel siliconen materiaal, waardoor hij comfortabel aanvoelt en een aangename stimulatie geeft. De ergonomisch vormige buttplug zorgt ervoor dat hij zich makkelijk aanpast aan de contouren van je lichaam, terwijl je diep gaat. Voor een optimaal gebruik adviseren wij om altijd een speciale Fist Butter te gebruiken in combinatie met deze buttplug. De Fist Butter van Kiotos is perfect om deze buttplug gladjes en comfortabel naar binnen te duwen. Na gebruik is het ook belangrijk om de buttplug goed te reinigen. Hiervoor adviseren wij de Kiotos Toycleaner. Elk speeltje is individueel strak verpakt in een transparante plastic beschermhoes.

Veelgestelde vragen over All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting.

All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:0.65 cm
  • Lengte: 18 cm

All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting. is gemaakt van PVC en is Zwart van kleur.

All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting. is 16 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Vrouw.

All Black Zwarte XXL Buttplug voor fisting. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes