1. top-10
  2. Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm.

Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm.

Kleur

Geslacht

Inbrenglengte

Materiaal

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Watervast

Omschrijving van Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm.

Deze Sex Dragon® Draco the squirter is 23cm lang en heeft een zuignap aan de onderkant. Je kunt de dildo met de zuignap op elk vlakke oppervlak plaatsen. Deze zuignap zorgt ervoor dat je de dildo kunt gebruiken in verschillende standen, zodat je nog meer plezier kunt beleven. Daarnaast heeft de dildo een spuitfunctie, zodat hij net als de echte versie een ejaculatie kan nabootsen. Deze dildo voelt dus net als een echte partner aan! De Sex Dragon® Draco the squirter is gemaakt van zacht en flexibel materiaal waardoor hij extra comfortabel aanvoelt. Ook is hij gemakkelijk te reinigen met water en een milde zeep. Bij het gebruik van een waterbasis glijmiddel kun je optimaal genieten van deze dildo. Kies voor een avontuur dat net zo lekker voelt als een echte partner, met de Sex Dragon® Draco the squirter!

Veelgestelde vragen over Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm.

Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm. is gemaakt van en is van kleur.

Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm. is . Het is geschikt voor .

Sex Dragon® Draco the squirter Realistische ejaculerende dildo met zuignap spuitfunctie 23cm. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes