1. top-10
  2. Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug.

Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug.

Kleur

zwart

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

20 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.5 cm

Lengte: 23.5 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug.

De Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug is een multifunctioneel sex speeltje dat mannen en vrouwen de ultieme plezier ervaring biedt. De vibrator is voorzien van 7 verschillende vibratie standen en heeft een zachte, flexibele buigzame vorm en is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal. Dit maakt het comfortabel en veilig om te gebruiken. De prostaat vibrator is ontworpen om mannen te verwennen met een heerlijke prostaat stimulatie. Deze innovatieve vibrator is perfect voor het verkennen van het mannelijk genot en kan mannen helpen om een intenser orgasme te bereiken. Ook voor vrouwen is deze prostaat vibrator ideaal als seks speeltje. Het kan worden gebruikt om de G-spot of clitoris te stimulen en je verwend met 7 verschillende vibratie standen. Het is ook een geweldige manier om samen met je partner iets nieuws te proberen. De vibrator is waterdicht en eenvoudig te reinigen. Laat je verrassen door de sensuele, intense ervaring die deze prostaat vibrator biedt.

Veelgestelde vragen over Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug.

Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.5 cm
  • Lengte: 23.5 cm

Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug. is gemaakt van Siliconen en is zwart van kleur.

Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug. is 20 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

Prostaat Vibrator Mannen Prostaat Stimulator G-spot 7 vibratie standen Anaal Dildo Buttplug. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes