1. top-10
  2. LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het.

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het.

Kleur

zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

12.70 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:7.20 cm

Lengte: 21.80 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw | Man + Man

Watervast

Ja

Omschrijving van LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het.

De LELO SORAYA Wave-luxerabbitvibrator is gemaakt van de beste materialen. Het is duurzaam en voelt zacht tegen je huid. De silicone buitenkant is waterproof, waardoor je het gemakkelijk kunt gebruiken in de douche of bad. Deze vibrator is uitgerust met een unieke WaveMotion-technologie die een diepgaand orgasme mogelijk maakt. Je kunt de vibratie-intensiteit regelen met de intuïtieve bedieningseenheid. De SORAYA Wave™ biedt een ongeëvenaarde sensatie van verlichting en genot. Met de krachtige trillingen die je clitoris en G-spot tegelijkertijd masseren, voel je je meer opgewonden dan ooit. De vibrator heeft 8 verschillende trillingspatronen, waaronder licht pulserende trillingen, die je kunt aanpassen aan je wensen. Daarnaast heeft de SORAYA Wave™ een USB-oplader, zodat je de vibrator overal mee naartoe kunt nemen.

Veelgestelde vragen over LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het.

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:7.20 cm
  • Lengte: 21.80 cm

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het. is gemaakt van Siliconen | ABS en is zwart van kleur.

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het. is 12.70 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw | Man + Man.

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Black met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor het. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes