1. top-10
  2. Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze.

Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

11 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 11 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Man | Vrouw | Man + Man | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze.

Deze Eroticnoir Mini Dildo is gemaakt van 100% medisch siliconen en heeft een perfecte afwerking. De dildo is 11 cm lang en heeft een diameter van 3,5 cm. De dildo is verkrijgbaar in een mooie roze kleur. Deze levensechte dildo is uiterst realistisch, net zoals een echte penis. De dildo heeft een stevige kern en is ook voorzien van ballen. Door deze ballen voel je een extra intens gevoel bij het gebruik van de dildo. De dildo is voorzien van geribbelde zijkanten, waardoor de stimulatie nog intenser wordt. De Eroticnoir Mini Dildo is volledig waterdicht en gemakkelijk te reinigen. Het is ook mogelijk om de dildo te gebruiken met een waterbasis glijmiddel voor nog meer comfort. De dildo heeft een stevige voet met een klein handvat. Hiermee kun je de dildo gemakkelijk bedienen en de juiste druk op de juiste plekken uitoefenen.

Veelgestelde vragen over Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze.

Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 11 cm

Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze. is 11 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Man | Vrouw | Man + Man | Vrouw + Vrouw.

Eroticnoir Mini Dildo Levensechte Realistische Dildo met Ballen Voor Anaal Vaginaal Gebruik 11 CM Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes