1. top-10
  2. Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Kleur

Blauw/Roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.20 cm

Lengte: 12.30 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

De Satisfyer Pro 2 blauwe versie is het meest innovatieve seksspeeltje van 2022. Met een unieke combinatie van luchtdruk technologie en vibrerende trillingen, is deze krachtige vibrator een geweldige manier om maximaal genot te ervaren. Gebruik de drukknop bediening om te kiezen uit 10 verschillende intensiteiten en patronen, en geniet van een zachte, aangename stimulatie. Je seksuele ervaringen krijgen een hele nieuwe dimensie met de Satisfyer Pro 2! Daarnaast bevat dit voordeelpakket ook de Easylove Tarzan vibrator. De Tarzan vibrator heeft een flexibele kop die je helpt om je G-spot en clitoris te bereiken. Met een dubbelzijdige motor en 10 verschillende standen, kun je de beste sensaties ervaren. De vibratie-intensiteit is aanpasbaar met de draaiknop en er is ook een speciale trilstand. De Tarzan vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal en is 100% waterproof. Geniet van de ultieme manier om je seksuele ervaringen te verbeteren!

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.20 cm
  • Lengte: 12.30 cm

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is gemaakt van Siliconen en is Blauw/Roze van kleur.

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is 0 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes