1. top-10
  2. Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm.

Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm.

Kleur

Geslacht

Inbrenglengte

Materiaal

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Watervast

Omschrijving van Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm.

Deze dildo is ook voorzien van een sterke zuignap waardoor hij stevig op gladde oppervlakken blijft zitten. Je kunt de dildo dus makkelijk gebruiken in de douche of bad. De length is 27 cm en de diameter is 5 cm, waardoor hij extra geschikt is voor degene die van een extra uitdaging houden. Deze dildo is gemaakt van 100% medische grade siliconen, waardoor hij veilig en hygiënisch is. Daarnaast is hij ook nog eens makkelijk schoon te maken met warm water en toy cleaner. De Sex Dragon® Jambet the huge mammoth dildo is de perfecte dildo voor de avonturier die op zoek is naar iets nieuws. Met zijn geribbelde oppervlak, zuignap en realistische gevoel, zal deze dildo je naar ongekende hoogtepunten leiden. Dus als je op zoek bent naar iets spannends, kies dan voor de Sex Dragon® Jambet the huge mammoth dildo!

Veelgestelde vragen over Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm.

Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm. is gemaakt van en is van kleur.

Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm. is . Het is geschikt voor .

Sex Dragon® Jambet the huge mammoth realistische dildo met zuignap super grote dildo 27 cm. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes