1. top-10
  2. LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M.

LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Latex

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M.

Deze slip is het perfecte kledingstuk voor vrouwen die op zoek zijn naar wat extra spanning. De latex slip is gemaakt van duurzaam latex dat comfortabel en elastisch aanvoelt. De slip heeft twee dildo's van 11 en 12 cm lang. Door deze dildo's is het mogelijk om dubbel te worden gepenetreerd, terwijl het lijkt alsof er een gewone slip wordt gedragen. Door middel van de handpomp kunnen de dildo's opgeblazen worden waardoor er zelf bepaald kan worden hoe dik de dildo's moeten worden. De perfecte pasvorm en het comfort dat de latex slip biedt zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten van dubbel genot.

Veelgestelde vragen over LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M.

LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M. is gemaakt van Latex en is Zwart van kleur.

LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M. is . Het is geschikt voor Vrouw.

LateX Latex Slipje met Interne Pomp Dildo en Anaal Plug voor Dubbel Genot en Strak Uiterlijk Maat M. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes