1. top-10
  2. vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

21 cm

Materiaal

Silicium

Afmetingen

Breedte:6 cm

Lengte: 21 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

De vibrator is perfect voor solo-plezier of voor heerlijke koppelsessies. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen en is volledig waterdicht. De vibrator is ook voorzien van een speciale clitorisstimulatie, voor een extra explosief resultaat! Met deze vibrator kan je ook vanuit de hele wereld genieten. Met de app kan je de vibrator bedienen, waardoor je ook op afstand kan genieten. Zo kun je je partner verrassen, of je koppelgenot vergroten door de vibrator te bedienen terwijl je samen bent. Je kunt zelfs samen met je partner de vibratiestanden uitproberen, voor een heerlijke koppelsessie. Geniet samen van deze heerlijke vibrator!

Veelgestelde vragen over vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris.

vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6 cm
  • Lengte: 21 cm

vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. is gemaakt van Silicium en is Roze van kleur.

vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. is 21 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw.

vibrators voor vrouwen Vibrator met app bediening vibrator vibrator voor koppels vibrators vrouw voor clitoris. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes