1. top-10
  2. The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

Kleur

Roze

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.60 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

De Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking is een krachtige vibrator die je kunt gebruiken om jezelf te verwennen. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en heeft een unieke fijne en fluisterstille motor. De vibrator heeft twee verschillende vibratie-instellingen met verschillende snelheden en patroonvarianten, waarmee je precies kunt vinden wat je lekker vindt. De vibrator heeft ook een stotende functie, zodat je kunt genieten van een intense en realistische stimulatie. De vibrator heeft een subtiele vorm met een mooi roze kleur en een speciale vorm die eruit ziet als een konijn. Het heeft een ergonomisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het comfortabel in je handen ligt en je gemakkelijk kunt bedienen. Het heeft ook een reisvriendelijk ontwerp waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. De vibrator is volledig waterdicht, dus je kunt je vermaken in bad of onder de douche. De vibrator wordt geleverd met een USB-oplaadkabel, zodat je hem altijd kunt opladen. De vibrator is perfect voor al je solo-avonturen, maar ook leuk om samen te gebruiken met je partner.

Veelgestelde vragen over The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.60 cm
  • Lengte: 22 cm

The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. is 15 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes