1. top-10
  2. FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack.

FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack.

Kleur

paars

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

3 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3 cm

Lengte: 10 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack.

FOX SHOW biedt een unieke ervaring met de geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar. Deze Benwa ballen komen in een set van twee en hebben maar liefst tien verschillende modi, waarmee je een leuke, onvergetelijke ervaring kunt beleven. De 2-pack bevat twee verschillende geishaballen, die elk een diameter van 30 mm hebben. De geishaballen zijn gemaakt van een medisch siliconenmateriaal, wat ervoor zorgt dat ze zacht aanvoelen en comfortabel te gebruiken zijn. De FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar hebben een unieke afstandsbediening met een bereik tot 10 meter. Het is mogelijk om de ballen via een USB-kabel op te laden, waardoor het mogelijk is om op elk moment te genieten van het spel. De afstandsbediening heeft verschillende knoppen, waarmee je de vibratie-intensiteit, pulsaties en trillingen kunt aanpassen. De afstandsbediening is ook gemaakt van medisch siliconenmateriaal en heeft een afmeting van 56 mm x 28 mm x 10 mm. De geishaballen komen in een gave cadeaubox, wat ze ideaal maakt als cadeau voor je geliefde of vrienden.

Veelgestelde vragen over FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack.

FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3 cm
  • Lengte: 10 cm

FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack. is gemaakt van Siliconen en is paars van kleur.

FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack. is 3 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

FOX SHOW Geishaballen op afstand bedienbaar en oplaadbaar 10 Funktie's Benwa ballen Remote Control Kegel Balls 2 Pack. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes