1. top-10
  2. Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire.

Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire.

Kleur

Huidskleur

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

28 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 31 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire.

De Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire is een must-have voor elke verzamelaar. Deze dildo heeft een lengte van 31 cm en een diameter van 4 cm. De dildo is gemaakt van siliconen, wat hem een zachte, realistische aanraking geeft. Het is het perfecte speeltje voor zowel anale als vaginale stimulatie. Het grote voordeel van deze dildo is dat hij compatibel is met de Eroticon Sex Machine. U kunt de dildo gemakkelijk aansluiten op de machine, waardoor u een nieuwe manier krijgt om te genieten van een intens orgasme. U kunt de dildo ook gebruiken als een traditioneel speeltje, zonder de machine. De dildo is voorzien van een stevige, flexibele basis om uw veiligheid te garanderen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken met een licht sopje en warm water. Met de Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire kunt u uw seksuele bevrediging naar een hoger niveau tillen. Probeer het vandaag nog en ervaar het ultieme genot.

Veelgestelde vragen over Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire.

Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 31 cm

Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire. is gemaakt van PVC en is Huidskleur van kleur.

Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire. is 28 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Eroticon Dildo 31cm Lang Realistisch 4cm Breed Voor vaginaal en anaal gebruik Opzetstuk voor Sex Machine Accessoire. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes