1. top-10
  2. MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels.

MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels.

Kleur

paars

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

9 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:3.2 cm

Lengte: 9.5 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels.

Met de MaxxJoy Partner vibrator kun je samen met je partner de ultieme sensuele ervaring beleven. Deze vibrator is speciaal ontworpen om perfect te passen bij je lichaam en je naaste omgeving. Deze vibrator is gemaakt van het beste materiaal dat er te vinden is, zodat je optimaal kunt genieten. De MaxxJoy Partner vibrator is gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening. Door deze te bedienen heb je de vrijheid om de vibraties precies zo in te stellen zoals je dat wilt. Je kunt kiezen uit vele standen, waardoor je de perfecte vibratie voor jouw lichaam kunt vinden. Je kunt de vibrator ook gebruiken op je lichaam, waardoor je extra geniet van deze ervaring. Deze vibrator is ook uitgerust met een stille motor, waardoor je niet gestoord wordt tijdens het genot van deze ervaring. Met de MaxxJoy Partner vibrator kun je de meest intieme ervaringen met je partner beleven. Je kunt je partner verrassen met de verschillende standen, waardoor je gezamenlijke ervaringen naar een hoger niveau kunt tillen. Deze vibrator is ook waterdicht, waardoor je ook in bad kunt genieten van deze ervaring. Met deze vibrator kun je een onvergetelijke ervaring bele.

Veelgestelde vragen over MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels.

MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.2 cm
  • Lengte: 9.5 cm

MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels. is gemaakt van ABS en is paars van kleur.

MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels. is 9 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw.

MaxxJoy Partner vibrator Vibrator voor koppels. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes