1. top-10
  2. FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play.

FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play.

Kleur

beige

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

18 cm

Materiaal

TPU

Afmetingen

Breedte:8 cm

Lengte: 18 cm

Plezier voor

Man | Vrouw | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play.

FAAK® Anale Dilation Dildo is een perfecte tool voor anale seksspeeltjes die een dikte van 6 cm en een lengte van 18 cm heeft met een handige zuignap. Het is gemaakt van medische siliconen, waardoor het soepel, flexibel en veilig is. De dildo is gemakkelijk in te voeren en verwijderen en creëert een zeer intense sensatie. Het stretchen is belangrijk voor anale spelletjes, dus waarom het niet gemakkelijker maken met deze dildo? Door het stretchen kunnen de anale spieren zich ontspannen, waardoor je meer kan genieten van anale seksspeeltjes. De zuignap op de dildo maakt het proces nog makkelijker, want deze houdt de dildo op zijn plaats zodat je je handen vrij hebt. Met FAAK® Anale Dilation Dildo krijg je de perfecte tool om je anale spieren te stretchen en te ontspannen. Het is een veilige en effectieve manier om je anale spelletjes naar een hoger niveau te tillen. Ook is de dildo geschikt voor voorbereiding op anale fisting of vaginale fisting. Doe jezelf een gunst en ga voor de FAAK® Anale Dilation Dildo!

Veelgestelde vragen over FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play.

FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:8 cm
  • Lengte: 18 cm

FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play. is gemaakt van TPU en is beige van kleur.

FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play. is 18 cm. Het is geschikt voor Man | Vrouw | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

FAAK® Anale Dilation Dildo 6 cm dikte, 18 cm Lengte Zuignap Stretchen Is Belangrijk Voor Anal Play. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes