1. top-10
  2. Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M.

Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M.

Kleur

zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

9.40 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:12 cm

Lengte: 24.20 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M.

De Strap On Me strapless vibrerende voorbind dildo maat M is perfect voor een intens genot voor beide partners. De strapless dildo heeft twee uiteinden, waarmee de vrouw haar partner kan penetreren. De dildo is voorzien van 3 bullet vibrators die individueel te bedienen zijn. Ze hebben 3 vibratiestanden en 3 snelheden, waarmee er veel variatie mogelijk is. De afstandsbediening heeft een bereik van 5 meter en is eenvoudig te bedienen met de knopcel batterij (inbegrepen). De strap-on is gemaakt van zacht, flexibel siliconen voor optimaal comfort. Bovendien is de dildo oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Geniet samen van een heerlijke ervaring met deze strapless vibrerende voorbind dildo.

Veelgestelde vragen over Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M.

Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:12 cm
  • Lengte: 24.20 cm

Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M. is gemaakt van Siliconen en is zwart van kleur.

Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M. is 9.40 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Strap-On-Me Strap On Me Strapless Vibrerende Voorbind Dildo Maat M. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes