1. top-10
  2. Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel.

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel.

Kleur

Blauw

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel.

De set bestaat uit 5 dilators, gemaakt van een zacht en flexibel materiaal, wat geruststellend en comfortabel aanvoelt. De dilators variëren in grootte, waardoor een gecontroleerde en geleidelijke vergroting van de weefsels mogelijk is. Hierdoor worden de spieren gereguleerd en de weefsels geleidelijk vergroot, waardoor de pijn vermindert. Bovendien wordt er bij de set ook een glijmiddel geleverd. Dit glijmiddel is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is speciaal ontworpen om te helpen bij het verminderen van irritatie en jeuk. Het glijmiddel is zacht en zorgt voor een extra comfortabel gevoel. Onze Vaginale Dilator Set is een waardevol hulpmiddel voor vrouwen die te maken hebben met vaginale klachten zoals vaginisme. Deze set bestaat uit 5 dilators, gemaakt van een zacht en flexibel materiaal, en een glijmiddel dat zorgt voor een extra comfortabel gevoel. De dilators variëren in grootte, waardoor een gecontroleerde en geleidelijke vergroting van de weefsels mogelijk is. Hierdoor worden de spieren gereguleerd en de weefsels geleidelijk vergroot, waardoor de pijn vermindert. On.

Veelgestelde vragen over Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel.

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel. is gemaakt van Siliconen en is Blauw van kleur.

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel. is . Het is geschikt voor Vrouw.

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set + Glijmiddel. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes