1. top-10
  2. Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor.

Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor.

Kleur

Blank

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

14 cm

Materiaal

Elastomeer

Afmetingen

Breedte:8 cm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Vrouw | Man

Watervast

Nee

Omschrijving van Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor.

De Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank zorgt voor een heerlijk realistisch gevoel. Het is een mooie geaderde schaft, gemaakt van PVC, met een zuignap aan de onderkant. Het is een leuk speeltje voor vrouwen, want het heeft een vibratie optie die heerlijk stimulerend is voor de clitoris. U kunt kiezen uit meerdere trilstanden, die u zullen verrassen en spannend maken. De vibrator wordt geleverd met twee AA batterijen, zodat u direct kunt genieten van uw speeltje. De vibrator is verkrijgbaar in de kleur blank. Het is een zeer krachtige vibrator met een geaderde schacht die een heerlijk realistisch gevoel geeft. De zuignap aan de onderkant zorgt ervoor dat de vibrator goed blijft zitten, waar u hem ook plaatst. De vibrator is ook voorzien van een draaibare knop waarmee u de vibraties kunt aanpassen. De vibrator is compact en gemakkelijk te gebruiken, waardoor u optimaal kunt genieten van het speeltje.

Veelgestelde vragen over Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor.

Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:8 cm
  • Lengte: 20 cm

Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor. is gemaakt van Elastomeer en is Blank van kleur.

Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor. is 14 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Man.

Realistische Geaderde Dildo Vibrator Blank Zuignap Stimulerend voor vrouwen Stimulerend voor clitoris Spannend voor. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes