1. top-10
  2. Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set.

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set.

Kleur

Blauw

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set.

Onze Dilator Set bestaat uit 5 verschillende maten, van klein naar groot. Elke dilator is gemaakt van medische siliconen en is voorzien van een klassieke ronde vorm en een glad oppervlak. Deze vorm biedt een comfortabele pasvorm en een optimaal gebruiksgemak tijdens de behandeling. De Dilators kunnen worden gebruikt om de flexibiliteit van de bekkenbodemspieren te vergroten en om de penetratie te vergemakkelijken. De Dilator Set wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing en een praktische opbergtas om de Dilators hygiënisch en veilig op te bergen. Daarnaast worden er ook gratis glijmiddelen bijgeleverd om de penetratie te vergemakkelijken. Onze Dilator Set is een uitstekende keuze voor vrouwen die te maken hebben met vaginale klachten zoals vaginisme. De Dilators geven vrouwen de mogelijkheid om op een veilige en comfortabele manier te werken aan hun klachten.

Veelgestelde vragen over Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set.

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set. is gemaakt van Siliconen en is Blauw van kleur.

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set. is . Het is geschikt voor Vrouw.

Dilator set Vaginisme Dilators voor vrouwen 5 delige Dildo of Pelottes set. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes