1. top-10
  2. PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

Kleur

Roestrood

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.4 cm

Lengte: 17.5 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

De PureSens rabbit tarzan vibrator van PureVibe® biedt een intens genot van zowel clitorale als vaginale stimulatie. Hij is zacht en flexibel en past zich aan de vormen van uw lichaam aan. De vibrator heeft drie knoppen voor het instellen van de verschillende intensiteiten en patronen. Met de extra verwarmde functie kan de vibrator de juiste temperatuur bereiken voor het ultieme genot. De vibrator is fluisterstil, zodat u ongestoord kunt genieten. Deze innovatieve vibrator is gemaakt van medisch silicone, waardoor hij helemaal veilig voor het lichaam is. Het materiaal is ook hygiënisch en gemakkelijk te reinigen met een milde zeep en warm water. Deze vibrator is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar heerlijke sensuele stimulatie. Geniet van een heerlijke, diepe clitorale en vaginale stimulatie met de PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

Veelgestelde vragen over PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.4 cm
  • Lengte: 17.5 cm

PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Roestrood van kleur.

PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PureVibe® PureSens Sensuele Verwarmde Tarzan Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes