1. top-10
  2. Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L.

Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L.

Kleur

Creme

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 19.60 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Omschrijving van Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L.

Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L is een revolutionaire, semi-realistische dildo die een levensechte ervaring biedt. Het heeft een stevig en flexibel design dat geschikt is voor alle seksspeeltjes-liefhebbers. Deze dildo is gemaakt van een zacht en glad siliconenmateriaal dat zal voelen alsof je het leven aanraakt. De dildo is voorzien van een eikelvormig ontwerp en een sterke zuignap die je stevig op zijn plaats houdt. De ronde, zacht aanvoelende stam met een vlezige textuur voelt zijdezacht aan en biedt tienvoudig genot. Bovendien, deze dildo is perfect voor spuit seksueel genot met zijn eigen sperma-achtige vloeistof in vanille smaak, die de ultieme, realistische ervaring geven. Geniet van je seksuele avonturen met deze revolutionaire semi-realistische spuitende dildo!

Veelgestelde vragen over Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L.

Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 19.60 cm

Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L. is gemaakt van en is Creme van kleur.

Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L. is . Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Strap-On-Me Semi-Realistische Spuitende Dildo Sperma Vanille L. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes