1. top-10
  2. Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

Kleur

Blauw

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

12 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:36 mm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

De PureVibe® vibrator voor vrouwen is de perfecte combinatie van luxe en prestaties. De vibrator heeft een uniek en revolutionair ontwerp, waardoor de intensiteit van de trillingen over de gehele oppervlakte wordt verspreid. Bovendien is het voorzien van een speciale Air-Pulse technologie, waardoor het een intensief luchtdruk gevoel geeft, wat resulteert in een zeer intens gevoel. De vibrator heeft ook een ergonomisch ontwerp, waardoor hij comfortabel en makkelijk in de hand ligt. De vibrator heeft ook een LED-display, waarmee je eenvoudig de verschillende programma's en functies kunt beheren. Bovendien heeft het een grote knop aan de bovenkant, waarmee je direct de vibraties kunt aanpassen. Tot slot heeft de vibrator ook een USB-oplaadkabel, waardoor je hem eenvoudig kunt opladen.

Veelgestelde vragen over Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:36 mm
  • Lengte: 20 cm

Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt van Siliconen en is Blauw van kleur.

Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is 12 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes