1. top-10
  2. LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

Kleur

Fluor roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

16 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 210 mm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze biedt een spectaculaire ervaring. Deze innovatieve vibrator heeft zowel warme als koude functies, waardoor het een unieke sensatie geeft. De vibrator is voorzien van een fluorescerende pink-roze kleur en heeft een mooie glans. De vibrator heeft maar liefst 8 verschillende vibraties, waardoor je precies kunt vinden wat je lekker vindt. De vibrator is ook waterproof, waardoor je deze ook in bad of onder de douche kunt gebruiken. Daarnaast is de vibrator voorzien van een flexibele buigbare staaf, waardoor je de vibrator gemakkelijk kunt verplaatsen om de plek te bereiken die je het meest geniet. De vibrator heeft een verwarmingsfunctie die je helpt om een nog intensere ervaring te krijgen. Er is ook een speciale kouderingsfunctie die helpt om je spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te stimuleren. Met alle functies van de LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze kun je een bijzondere ervaring bereiken. Je kunt een intense stimulatie ervaren en de bevrediging vinden die je zoekt.

Veelgestelde vragen over LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 210 mm

LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. is gemaakt van Siliconen en is Fluor roze van kleur.

LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. is 16 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw.

LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes