1. top-10
  2. MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze.

MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze.

Kleur

roze

Geslacht

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 4 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze.

Deze wand vibrator heeft een krachtige motor en is gemaakt van zacht siliconen materiaal. Het heeft een ergonomisch ontwerp, dat betekent dat de vibrator makkelijk en comfortabel in jouw hand ligt. Het heeft 10 verschillende vibratiestanden die je kunt aanpassen voor de intensiteit die je wilt. Deze wand vibrator heeft ook een lichtgevende aanraakknop, zodat je in het donker gemakkelijk de vibratieknop kunt vinden. Het heeft ook een USB-oplaadfunctie, waardoor je nooit zonder stroom zit. Deze wand vibrator is perfect voor zowel clitorale als G-spot stimulatie. Het is waterdicht, dus je kunt het gebruiken in bad of onder de douche. Het is zeer krachtig en zal zeker voor een ongekende stimulatie zorgen. Het is ook gemakkelijk te reinigen met een milde zeep en warm water. De Max Powerful Clitoris Stimulator is de perfecte manier om je intieme ervaringen naar een nieuw niveau te tillen. Geniet van een intense stimulatie en een ongekend hoog niveau van plezier. Dit is de ideale vibrator voor vrouwen die op zoek zijn naar ongekende erotische ervaringen!

Veelgestelde vragen over MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze.

MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 4 cm

MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze. is gemaakt van Siliconen en is roze van kleur.

MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze. is geschikt voor .

De inbrenglengte van MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze. is . Het is geschikt voor Vrouw.

MaX powerful clitoris stimulator Wand vibrator Sex toys voor vrouwen Clitoris G spot Erotiek Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes