1. top-10
  2. Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

19 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:4.20 cm

Lengte: 27.70 cm

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

Met deze realistische zwarte dildo met stotende bewegingen van het merk You2Toys beleef je een ultieme sensatie. De dildo heeft een echte eikel, een geaderde schacht en is gemaakt van zacht TPE materiaal. De dildo is maar liefst 27,7 cm lang en heeft een maximale diameter van 4,2 cm, waardoor je het heerlijk diep bij je naar binnen voelt glijden. De stotende bewegingen maken de levensechte ervaring helemaal compleet. Met maar liefst 7 vibratiestanden en 3 stotende standen is er voor ieder wat wils. Bedien de dildo eenvoudig met het push button systeem aan de onderkant. Gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis en neem de dildo ook eens mee in bad of onder de douche voor een heerlijk ontspannende ervaring. Geniet van de intensiteit en voel je geprikkeld tot bijna onmogelijke hoogte. Probeer deze realistische dildo met stotende bewegingen van You2Toys en je zult nooit meer terug willen naar de oude routine.

Veelgestelde vragen over Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.20 cm
  • Lengte: 27.70 cm

Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. is gemaakt van ABS en is Zwart van kleur.

Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. is 19 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes