1. top-10
  2. TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes.

TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

11 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:9.50 cm

Lengte: 13.50 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes.

De TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes zijn ontworpen om mannen en vrouwen te helpen hun seksuele ervaringen te verbeteren. Deze seksspeeltjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Deze stimulator heeft een zachte, flexibele schacht die perfect past bij de anatomische contouren van uw lichaam. Het heeft een krachtig en stil motorblok met 10 vibratiesnelheden en 8 pulsmodi. U kunt de vibraties eenvoudig bedienen met een draadloze afstandsbediening. Door zijn flexibiliteit kunt u het op verschillende manieren gebruiken, zowel alleen als met uw partner. De TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes is ook heel gemakkelijk te reinigen. Met het meegeleverde reinigingsmiddel kunt u het seksspeeltje makkelijk schoonmaken na gebruik. Daarnaast is het ook veilig te gebruiken als het wordt gebruikt met een glijmiddel of olie. De TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om hun seksleven te verbeteren. Het is een krachtig.

Veelgestelde vragen over TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes.

TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:9.50 cm
  • Lengte: 13.50 cm

TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes. is 11 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

TipsToys Anaal Vibrators Prostaat Stimulator Seksspeeltjes. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes