1. top-10
  2. Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje.

Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

21 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:8 cm

Lengte: 29 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje.

De Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm met zuignap is de ultieme analoge verwennerij voor liefhebbers van grote maten. De plug is gemaakt van een zacht en veilig siliconen materiaal en heeft een buitengewone buitenkant die je zal verrassen. De top van de plug heeft een spitse punt, wat de penetratie eenvoudiger maakt. Langs de bovenkant heeft de plug een reeks toenemende ribbels die een soepele geleidelijke penetratie mogelijk maken. De zuignap aan de onderkant van de plug biedt een stevige grip en stabiliteit voor een optimaal plezier. Deze plug, met een afmeting van 29 x 8 cm, is groter dan andere, waardoor het een uitdaging kan zijn voor avontuurlijke liefhebbers van grote maten. Maar met de juiste voorbereiding en een beetje oefening met dit speeltje, zul je onvergetelijke krachtige orgasmes kunnen ervaren. Als je op zoek bent naar een grote, stevige plug, dan is de Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm met zuignap jouw beste optie.

Veelgestelde vragen over Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje.

Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:8 cm
  • Lengte: 29 cm

Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje. is gemaakt van PVC en is Zwart van kleur.

Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje. is 21 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw.

Lusty XXL Buttplug Terminator 29 x 8 cm Met Zuignap Grote Anaalplug Anaal Toys Sex Toys Seksspeeltje. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes