1. top-10
  2. Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-.

Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-.

Kleur

wit

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

9 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:10 cm

Lengte: 24 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-.

De Erodit USB oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator is perfect voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om te genieten. Deze vibrator heeft een krachtige motor met 10 verschillende vibratiesnelheden. Het is ook waterbestendig, waardoor het eenvoudig te reinigen is met warm water en zeep. Het design van deze vibrator is speciaal ontworpen om een g-spot en clitorisstimulatie te bieden. Het heeft een afgeronde kop die perfect aansluit op het lichaam, waardoor het een ongelooflijke mate van comfort en betrouwbaarheid biedt. Het heeft ook een speciale draaischijf zodat je de vibraties kan aanpassen naar je persoonlijke voorkeur. Bovendien is deze vibrator ook geschikt voor mannen, waardoor je het kunt gebruiken voor prostaatstimulatie. Met de Erodit USB oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator kun je genieten van een geheel nieuwe manier van stimulatie en massage. Het is een krachtige vibrator met vele verschillende vibratiesnelheden en heeft een perfecte g-spot en clitorisstimulatie. Bovendien is het waterbestendig, waardoor het eenvoudig te reinigen is. De.

Veelgestelde vragen over Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-.

Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10 cm
  • Lengte: 24 cm

Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-. is gemaakt van Siliconen en is wit van kleur.

Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-. is 9 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Erodit usb oplaadbare Multifunctionele wand massage vibrator, g-spot -clitoris stimulator. vibrators voor mannen-. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes