1. top-10
  2. EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

Kleur

Paars

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

16 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:9.50 cm

Lengte: 19 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

De EasyToys Partner Vibrator met 2 krachtige motoren is een multifunctionele vibrator speciaal ontworpen voor koppels. De dubbele motor biedt verschillende soorten vibraties die je partner en jezelf naar een hoger niveau van genot kunnen helpen. De vibrator is voorzien van een gemakkelijk te bedienen bediening en heeft 7 verschillende vibratie-instellingen om ervoor te zorgen dat je de juiste mate van stimulatie krijgt. De vibrator is ook voorzien van een U-vormig ontwerp dat de penis stimuleert, terwijl de clitoris wordt gestimuleerd door de tweede motor met een scala aan vibraties. De vibrator is ook volledig oplaadbaar, waardoor je altijd kunt genieten van een langere sessie met de vibrator. De vibrator heeft ook een discreet ontwerp, waardoor het eenvoudig is om mee te nemen waar je maar wilt. De EasyToys Partner Vibrator met 2 krachtige motoren is dus de perfecte vibrator voor koppels die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun seksuele avontuur te versterken. Geniet samen van een intensere stimulatie en verken de grenzen van je seksuele verlangens.

Veelgestelde vragen over EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,.

EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:9.50 cm
  • Lengte: 19 cm

EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Paars van kleur.

EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. is 16 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

EasyToys Koppel Vibrator U Type Vibrator voor koppels Oplaadbare Multifunctionele vibrator Stimulatie van Penis,. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes