1. top-10
  2. PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

Kleur

roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:2.60 cm

Lengte: 18.20 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

Deze vibrator is gemaakt van siliconen materiaal dat aanvoelt als fluweelzacht en deze is ontworpen met een handige vorm voor gemakkelijk gebruik. Deze is voorzien van een fluisterstille motor, waardoor je in stilte kunt genieten van de intense trillingen en de gerichte stimulatie. Met de vijf verschillende vibratiestanden en twee intensiteiten, kun je eindeloos experimenteren en genieten van een heerlijke erotische ervaring. De vibrator is volledig waterdicht en daardoor ook geschikt voor genot in bad of in de douche. Daarnaast is de vibrator voorzien van een USB-oplaadkabel, waardoor je je erotische speeltjes zorgeloos kunt opladen. Dus als je op zoek bent naar een vibrator waarmee je solo kunt genieten of je partner kunt verrassen met een heerlijk voorspel, dan is de PureVibe® Gigi G-spot Vibrator een perfecte keuze. Geniet van een heerlijk erotisch avontuur dat nog spannender wordt met deze vibrator. Ga voor een sensationele erotische ervaring, gegarandeerd!

Veelgestelde vragen over PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur.

PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:2.60 cm
  • Lengte: 18.20 cm

PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. is gemaakt van Siliconen | ABS en is roze van kleur.

PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. is . Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PureVibe® Gigi G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels Vibromasseur. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes