1. top-10
  2. King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige.

King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige.

Kleur

Beige

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

12 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:16 cm

Lengte: 9 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige.

De King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige is een levensechte dildo voor dubbel plezier. Hij is gemaakt van superzacht maar toch stevig PVC, waardoor hij comfortabel aanvoelt en ook nog eens gemakkelijk te gebruiken is. De dildo is voorzien van een krachtige U-vormige constructie, die een realistische ervaring biedt. Dankzij de geribbelde texturen kun je een intense stimulatie ervaren. Hierdoor heeft de King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo een aangename stimulatie voor jou en je partner. De King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo is perfect voor zowel anale als vaginale stimulatie. Dankzij de flexibele constructie en de gladde afwerking kun je de dildo gemakkelijk inbrengen en verplaatsen. Bovendien is de dildo ook waterdicht, waardoor hij een perfecte partner is voor een sensuele avond onder de douche of in bad. Met de King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo kun je je wildste fantasieën waarmaken. Neem de King mee naar bed en je zult nooit meer een saai moment hebben.

Veelgestelde vragen over King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige.

King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:16 cm
  • Lengte: 9 cm

King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige. is gemaakt van Siliconen en is Beige van kleur.

King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige. is 12 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

King Cock U-Shaped Double Trouble Dubbele Dildo Small beige. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes