1. top-10
  2. Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

11.50 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:4.50 cm

Lengte: 10.60 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

Dané Vibrators voor Vrouwen is de perfecte oplossing voor een avontuurlijke avond vol plezier. De vibrator met afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator is gemaakt van 100% siliconen en beschikt over een aantal unieke functies die ervoor zorgen dat je een geweldige ervaring hebt. De vibrator heeft een gepatenteerde technologie die je in staat stelt om de trillingen te veranderen, waardoor je een heleboel verschillende ervaringen kunt creëren. De afstandsbediening stelt je in staat om de vibrator overal te gebruiken, wat betekent dat je hem kunt gebruiken voor een sensuele massage of om je partner te verrassen tijdens een intieme sessie. De vibrator beschikt ook over een zacht, roze siliconen omhulsel met een aantal uitsparingen die je clitoris extra aandacht geven en je helpen om het ultieme orgasme te bereiken. De vibrator is ook erg stil, waardoor je deze kunt gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat je iemand anders wakker maakt. Met de Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze kun je eindeloos genieten van ongekend plezier. Voor een av.

Veelgestelde vragen over Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze.

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.50 cm
  • Lengte: 10.60 cm

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Roze van kleur.

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. is 11.50 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seashell Clitoris Stimulator Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes