1. top-10
  2. Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo.

Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo.

Kleur

Huidskleur

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

18 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:6.50 cm

Lengte: 25 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw | Man + Man | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo.

Lusty XXL Dildo Leroy is een prachtige realistische dildo die is ontworpen om voldoening te geven aan gevorderden. Het is een dildo met een lengte van 25 cm en een dikte van 6,5 cm. Deze dildo heeft een zwaar geaderde schacht, die perfect is voor een intense massage. Er is ook een zuignap aan de onderkant van de dildo, waardoor u deze kunt gebruiken als een handsfree speeltje. Deze zuignap is sterk genoeg om de dildo te houden waar je hem wilt. De dildo is gemaakt van een zachte siliconen materiaal dat zacht aanvoelt en comfortabel is om mee te spelen. Het heeft ook een natuurlijke vorm die je zal helpen om een meer realistische ervaring te krijgen. De dildo is ook waterdicht, waardoor u hem kunt gebruiken in alle soorten omgevingen, zoals bad, douche of jacuzzi. Lusty XXL Dildo Leroy is een perfecte keuze voor gevorderden die op zoek zijn naar een realistische dildo met een extra dikke schacht. Het zal je een stevige massage geven, waardoor je kunt genieten van een heerlijke ervaring. Met de zuignap kun je de dildo ook handsfree gebruiken, waardoor.

Veelgestelde vragen over Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo.

Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6.50 cm
  • Lengte: 25 cm

Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo. is gemaakt van Siliconen en is Huidskleur van kleur.

Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo. is 18 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw | Man + Man | Man.

Lusty XXL Dildo Leroy 25 x 6.5 cm Extra Dikke Realistische Dildo Met Zuignap Natuurlijke Dildo. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes