1. top-10
  2. Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

Kleur

paars

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

2.50 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:58 mm

Lengte: 66 mm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

De Erodit Roos luchtdruk vibrator is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een unieke, intensieve seksuele ervaring. Met een ultra-sterke zuigfunctie en 7 verschillende vibraties, zal de Roos vibrator je een levensechte orale ervaring geven. De vibrator is voorzien van een zacht siliconenoppervlak, waardoor het gebruik van de vibrator comfortabel en veilig is. De Roos luchtdruk vibrator is ook ideaal voor het stimuleren van de clitoris. Met deze vibrator kun je genieten van een verscheidenheid aan intensiteiten, variërend van zacht, subtiel gepuls, tot een krachtiger, meer intens gevoel. De vibrator heeft een uniek ontwerp, waardoor je gemakkelijk je meest gevoelige plekjes kunt bereiken. Met de Roos kun je genieten van een volledig nieuwe manier van seksueel genot!

Veelgestelde vragen over Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7.

Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:58 mm
  • Lengte: 66 mm

Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. is gemaakt van Siliconen en is paars van kleur.

Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. is 2.50 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Erodit Roos luchtdruk vibrator vibrators voor vrouwen zuig vibrators voor vrouwen- Clitoris vibrators voor vrouwen- 7. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes