1. top-10
  2. PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

Kleur

Rozerood

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 16.10 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

De PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator is speciaal ontworpen om vrouwen te helpen sensuele genot te ervaren. Deze luxe vibrator heeft een fluisterstille motor en is erg discreet, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. De vibrator is gemaakt van premium silicone dat zacht aanvoelt aan de huid en heeft verschillende vibraties die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Met de innovatieve technologie en de verschillende vibratie standen is de PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator een geweldige manier om intieme momenten te beleven met jezelf. De PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator is voorzien van een gedetailleerde gebruiksaanwijzing om de gebruiker te helpen bij het verkennen van hun lichaam. Het is ook draadloos en waterbestendig en kan worden gebruikt tijdens baden en douches voor extra plezier. Bovendien wordt deze vibrator aangeboden met een USB-oplaadkabel, waarmee het gemakkelijk te laden is. Met de PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator kunnen vrouwen hun zelfliefde een boost geven door zichzelf meer te leren kennen door middel van intieme momenten.

Veelgestelde vragen over PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor.

PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 16.10 cm

PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Rozerood van kleur.

PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor. is . Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PureVibe® Bliss Clitoris Massager en Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes